Clujul trebuia să aibă spital regional de urgență în Zorilor - FOTO cu macheta

 

Chirurgul clujean Dan Nicolau a prezentat o imagine cu macheta unui spital de urgență monobloc, ce ar fi trebuit să fie construit în cartierul Zorilor.

 

Clădirea ar fi urmat să fie ridicată pe strada Cireșilor, dar în anii 90 primarul de atunci, Gheroghe Funar, a decis să concesioneze o suprafață mare de teren celor de la Garda Financiară, Poliție și unor judecători. Practic, la acea vreme s-a scris că erenul a reprezentat o ”mulțumire” pentru faptul că anchetatorii au închis ochii pentru o serie de nereguli.

 

Este un proiect de complex medical adus impreuna cu INTERPROIECT CLUJ la faza de DDE, adica detaliu de executie, inceput pe str.Ciresilor 21 in Cluj si ingropat in principal de Funar, omul care a reconcesionat terenul ca sa-si acopere ceva marseveli. Acum e zona cu case ale politistilor, procurorilor si judecatorilor. Poate sa fie construit in final in Floresti, daca florestenilor le place cum arata. Proiectul este in proprietatea mea si poate sa fie actualizat”, a declarat chirurgul Dan Nicolau, care acum candidează la funcția de primar în Florești.

 

Comentarii Facebook