Clujul e raiul CUȚITARILOR! L-a înjunghiat cu o lamă de 15 cm, în Mărăști

 

Un bărbat a fost înjunghiat în cartierul Mărăști, în urma unor discuții iscate de returnarea unor bani plătiți pe un produs. 

 

Luni seara, un anume Viorel Bâzan a avut o altercație cu un alt clujean, Gabriel Vizitiu, ultimul fiind înjunghiat de două ori, în umăr și în abdomen.

 

Potrivit unor surse judiciare, conflictul ar fi pornit de la o datorie financiară. Nervos la culme, Bâzan a decis să își facă singur dreptate. Acum, agresorul este cercetat, în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

 

În acest caz, ca și în celelalte, de altfel, polițiștii clujeni s-au mișcat cu greutate. Ancheta bate pasul pe loc, deși fiind vorba despre o infracțiune gravă, încă se fac cercetări.

 

Gabriel Vizitiu a povestit ce s-a întâmplat. ”El mi-a vândut un soft care nu a mers. I-am cerut banii înapoi și l-am sunat la telefon. El mi-a spus să mă duc în cartierul Mărăști, unde locuiește. Acolo a avut loc o mică ceartă, iar el a scos un cuțit. A vrut să mă lovească la gât, dar eu am băgat umărul. Lama cuțitului, de 15 centimetri a intrat toată în umăr. Am și fractură de os. Apoi m-a lovit de două ori în abdomen. Am fost operat, deoarece am avut peste un litru de sânge în abdomen”, spune Vizitiu.

 

Pe patul de spital, mai susține victima, a fost amenințat de agresor. ”Am chemat poliția și au zis că să nu mă tot agit că doar m-a înțepat puțin. Le-am spus că ce ar fi vrut să mă omoare ca să intervină”, mai povestește victima.

 

Zilele trecute, un alt clujean a fost înjunghiat în apropierea unui supermarket din Someșeni, după ce i-a atras atenția unui alt bărbat că a aruncat gunoaie din mașină.

 

Cluj: L-a înjunghiat în fața unui supermarket pentru că i-a atras atenția că a aruncat gunoiul pe jos

Comentarii Facebook