Clujenii sunt invatati astazi sa utilizeze cu folos timpul: citind in autobuz

 

30 de tineri voluntari vor citi si vor sta de vorba cu calatorii in autobuzele de pe linia 24 B. Proiectul "Lecturi urbane a la Cluj" promoveaza luctura in medii neconventionale, cum ar fi mijloacele de transport in comun.

 

Proiectul se desfasoara la Cluj astazi intre orele 10.00 si 12.00.


Campania a fost organizata cu sprijinul Primariei si al RATUC. "Ne bucuram ca acesti tineri le arata clujenilor un mod placut de a-si petrece timpul pe perioada calatoriei cu mijloacele de transport in comun. Credem ca exemplul voluntarilor va fi urmat de tot mai multi oameni, mai ales ca la Cluj avem si peste o suta de mii de studenti”, a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al municipalitatii.


"Am aflat cu bucurie de proiectul Lecturi urbane, initiat de Civika.ro. Este un proiect frumos, curat, urmand cursul firesc dinspre constatarea unei «probleme» spre rezolvarea ei. Sper ca isi va atinge scopul si am decis sa sustinem aceasta incercare laudabila. De asemenea, sper ca oamenii Clujului sa fie deschisi si sa inteleaga cat mai bine alternativa care li se propune”, a declarat Mihai Mateiu, PR &Events Coordinator, Carturesti Cluj, unul dintre sponsorii actiunii.


Campania va fi reluata in luna aprilie, cand clujenii vor primi in dar si cate o carte pe care sa o citeasca in autobuz.

Comentarii Facebook