Clujenii se plâng de spargerile făcute de Primărie pentru îngroparea cablurilor aeriene: ”Mi-au blocat accesul în curte”


Mai mulți clujeni se plâng de metoda în care muncitorii sparg străzile pentru îngroparea cablurilor de pe stâlpi.

Un clujean se plânge că gropile făcute de aceștia nu sunt semnalizate corespunzător.

Salutabila actiunea de ingropare a cablurilor de pe stalpi (desigur, conditionata de ingroparea lor efectiva, nu doar de realizarea retelei subterane).

Insa, modalitatea de realizare este pe alocuri trista. Atasez o imagine cu semnalizarea de siguranta a unei gropi la intersectia strazii Bistritei cu Aleea Godeanu: o panglica ancorata de un bolovan, la nivelul gleznei. Oare cine verifica aceste lucruri? Pentru amuzament, atasez si o imagine unde se vede cum trateaza altii aceste semnalizari de siguranta.

Se mai adauga tarana imprastiata peste tot unde au fost lucrari, spatiile verzi deteriorate (care oricum nu erau gradinile Versailles), etc.

Mult spor, si nu uitati lanternele acasa cand iesiti noaptea, nu se stie peste ce panglica dati...”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Tot pe strada Bistriței muncitorii i-au blocat accesul în curte unui alt clujean.

Muncitorii care sparg (pentru a 3-a oara) strada pe Bistritei mi-au blocat accesul in curte. Am venit de la serviciu si cand am ajuns in fata casei am gasit un morman imens de pamant ce ascundea un sant facut exact in fata portii mele. Ca sa intru in curte a trebuit sa sar peste maldarul de pamant si sa incerc un număr de echilibristica pentru a intra, tinand cond de faptul ca distanta dintre sant si poarta este de maxim 10 centimetri”, se mai plânge un bărbat.

Comentarii Facebook