Clujenii pot să își cumpere bilete pentru mijloacele de transport în comun de pe telefon prin aplicatia "mobilPay Wallet”



Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că, de acum, biletele pentru mijloacele de transport în comun se pot achiziționa și fosind aplicatia mobilPay Wallet.

Persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile de transport public ale CTP Cluj-Napoca pot achizitiona biletele de calatorie de pe cardul bancar folosind aplicatia mobilPay Wallet de pe orice smartphone cu sistem de operare Android si iOS. Aceasta metoda de plata completeaza plata prin SMS, fiind o modalitate rapida si eleganta de plata cu cardul bancar, la aceleasi preturi ca pentru plata prin SMS”, anunță reprezentanții CTP Cluj.

Se poate utiliza orice card bancar Visa/Mastercard/Maestro emis de orice bancă din lume, iar tehnologia folosită este patentată si respectă regulile de securitate impuse de Visa/Mastercard.

Pentru a folosi acest serviciu urmati pasii urmatori:

1. Instalati aplicatia mobilPay Wallet de pe get.mobilpay.com , Magazin Play sau scanand codul QR de pe afis.
2. Introduceti datele de plata cu cardul o singura data la instalarea aplicatiei.
3. Alegeti biletul dorit din functia Transport.
4. Primiti prin SMS codul care confirma achizitia biletului , iar dupa primirea confirmarii puteti calatori conform biletului ales.
5. In cazul unui control prezentati codul primit prin SMS. Codul de confirmare este valabil strict pe telefonul mobil de la care s-a realizat plata. Acest cod nu este transmisibil.

Prețurile biletelor sunt aceleași ca și pentru biletele achiziționate prin SMS, deci mai mari decât pentru un bilet printat, de la automatele din stații sau de la casele de bilete.

Informatii despre tarife si servicii de transport: www.ctpcj.ro

Comentarii Facebook