Clujenii isi pot preda deseurile electrice si electronice la cortul Umbrela Verde din Piata Mihai Viteazu

Cortul este amplasat pe platoul din Piata Mihai Viteazu, dar exista un punct de colectare si in cartierul Manastur.

 

Sambata, clujenii isi pot duce aparatura veche sau defecta la cortul din Piata Mihai Viteazu pana la ora 19.00, iar duminica intre orele 10.00 si 13.00. Punctul din Manastur este deschis sambata pana la ora 18.00.

 

"Echipa Umbrela Verde vine si la domiciliul celor care doresc sa recicleze deseuri de mare volum si nu au posibilitatea de a le transporta. Acestia pot apela numarul de telefon 0742 " 490.840, iar o echipa de la Umbrela Verde se va prezenta la domiciliul apelantului pentru a oferi suportul necesar colectarii", se arata intr-un comunicat al organizatorilor actiunii.

 

Pentru fiecare obiect predat va fi distribuita cate o insigna "Sustinator Cluj- Capitala Verde a Romaniei", alaturi de un bilet de tombola. Premiile puse in joc sunt 30 de electrocasnice: 5 storcatoare pentru citrice, 5 bucati fier electric pentru calcat rufe, 10 filtre de cafea si 10 mixere electrice.

 

Proiectul de ecologizare a inceput in 23 septembrie. Politisti, elevi si angajati ai Primariei au distribuit pliante in centrul orasului cu mesajul "Eu nu arunc gunoi pe strada". Sambata, primarul Sorin Apostu va participa la o actiune de ecologizare in Padurea Hoia.

Comentarii Facebook