Clujenii ies din nou în stradă în această seară! Vezi când începe protestul



Clujenii vor ieși în stradă din nou, duminică, 12 noiembrie, pentru a cere Parlamentului respingerea proiectului de modificare a Legilor Justiției.

Organizatorii anunțăcă protestul va începe de la ora 18.00, cu întâlnire în Piața Unirii.


Consideram ca aceste modificari sunt de natura sa afecteze grav independenta justitiei si echilibrul puterilor in stat si servesc doar interesele unui grup restrans de indivizi inculpati sau condamnati penal ajunsi intamplator in pozitii publice.
O justitie libera este coloana unui stat de drept iar noi, romanii, alegem categoric sa traim doar intr-o astfel de tara.

Pentru actuala clasa politica: NU aveti nici o sansa sa ne distrageti atentia!

Apararea independentei justitiei este prioritatea nr. 1 a societatii civile, garantia noastra ca toate abuzurile comise de cei aflati acum in functii publice si pe pozitii de putere vor fi trasi la raspundere in viitor pentru furtul din sanatate, infrastructura, educatie si a banilor furati pe fata de la toti romanii prin intermediul legilor fiscale. Suntem cu ochii pe voi si o sa aparam si democratia si integritatea justitiei pana la capat!”, anunță organizatorii evenimentului.

Aceștia susțin că prin aceste manifestări vor să blocheze alianța guvenramentală să pună în practică și ”revoluția fiscală”, adoptată zilele trecute prin OUG.

UPDATE Revolutia fiscala-Ieri a fost publicat OUG de modificare a Codului Fiscal in Monitorul Oficial.
Putem bloca ALDE-PSD să pună în practică acest lucru ieșind în stradă, în număr cât mai mare.
Ieșirea în stradă este soluția cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil și incapabil. Ce fac ei este un atentat la democrație. Duminică ne strângem în Piața Unirii, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plecați.Guvernarea trebuie urmărească bunăstarea cetățenilor, NU interesele proprii”, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

Un protest pe aceeași temă a avut loc la Cluj, București și mai multe orașe din țară și duminica trecută. La Cluj au participat aproximativ 5.000 de oameni.

Comentarii Facebook