Miercuri 24 Aprilie

Clujenii din Dâmbul Rotund sunt revoltați din cauza festivalurilor de muzică electronică din Hoia



Mai mulți clujeni sunt revoltați de evenimentele desfășurate în zona pădurii Hoia, aceștia plângându-se de faptul că nu pot să doarmă noaptea din cauza muzicii.

Aceștia îi cer lui Emil Boc să le interzică organizatorilor să mai dea muzica tare după ora 00.00 sau să fie relocat festivalul.

Va rog frumos sa-mi spuneti daca este legal sa autorizati cu program non-stop festivalul de muzica electronica de la Hoia, stiind (cu siguranta de anul trecut) ca deranjeaza un cartier intreg, Dambul Rotund. Doua zile si doua nopti intregi nedormite, chiar nu mai putem suporta! Se aud basii, atat de tare, incat cu tot calmul care am incercat sa mi-l pastrez, nu mai putem. Ce sa facem? Sa plecam de acasa ca altii sa se poata distra?

Va rog sa tineti cont si pe viitor sa respectati un program decent, maxim ora 24, sau sa-l relocati in alta parte unde nu deranjeaza linistea publica”, se plânge o clujeancă pe domnuleprimar.ro.

Faptul ca sunt cartiere intregi care nu se pot odihni noaptea in weekend nu va deranjeaza? Desigur ma refer la evenimentul din zona Hoia care e non stop de vineri seara incontinuu. V-as pofti la data locului petru a trai amploarea!!

Degeaba faceti lucruri bune, cand cu unul rau stricati totul!

Parca era o regula in trecut ca evenimente due genul acesta sa nu se desfasoare dupa ora 22. Nu mai e valabila regula???

Mi-e rusine sa spun ca sunt Clujean si sa trebuiasca sa explic situatia musafirilor sau copiilor mei!”, spune un bărbat nemulțumit.

O altă clujeancă se plânge de faptul că nu se poate odihni în weekend din cauza volumului prea ridicat al muzicii. Mai mult, aceasta îl întreabă pe primarul Clujului dacă este mai importantă distracția tinerilor decât odihna contribuabililor.

Va rog frumos nu mai dati acordul evenimentelor din Hoia! Stam in Dambul Rotund, tineri de 30 de ani si lucrand zilnic 8-10 ore avem nevoia ca acasa, mai ales la sfarsitul saptamanii sa avem linistea noastra, sa ne putem odihni. Evenimentele din Hoia, festivalele acestea "frumoase" zguduie tot cartierul, zi si noapte. Anul trecut am sunat la politia locala, crezand ca un vecin face chef, cand raspunsul a fost: e Festivalul Delahoia, eveniment acceptat de Primaria Cluj-Napoca, ne pare rau sunteti a suteasiceva care suna, nu avem nimic ce sa facem. De cand e mai important ca tinerii, studentii sa chefuiasca toata ziua si noaptea, de cat oamenii muncitori, platitori de taxe sa fie nevoiti sa auda basul de la muzica de mai multe ori pe an, neputand odohni/dormi? De ieri, de la ora 22.00 pana acum (11 octombrie, sambata, ora 09.30), fara oprire se aude basul muzicii de la eveniment”, spune cujeanca.

Comentarii Facebook