Clujenii din Bună Ziua, nevoiți să aștepte autobuzul în gunoi. UPDATE: Poliția locală a intervenit


Clujenii care locuiesc pe strada Bună Ziua sunt nevoiți să aștepte autobuzele lângă grămezi de mizerie aruncate pe lângă tomberoanele amplasate în stația de la Oncos.

Revin cu o noua sesizare privind tomberoanele de gunoi din statia de autobus de la Oncos de pe strada Buna Ziua. Acum o luna am facut o sesizare si s-a rezolvat problema pentru o perioada.Oamenii depoziteaza gunoiul langa aceste tomberoane, iar cei care asteapta autobusul sunt nevoiti sa stea in gunoi. Intreb daca isi au rostul aceste tomberoane asa aproape de statie, cand la distanta de 10m este amenajat loc pentru depozitarea gonoiului? Repet, daca trimiteti o echipa care va curata locul, va fi o solutie temporara, fiindca in cel mult 2 saptamani se va ajunge in aceeasi situatie”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Bărbatul mai atrage atenția și asupra unei guri de canal care este parțial acoperită, fiind un potențial pericol pentru trecători.

Tot in aceeasi statie de autobus este un canal care este doar partial acoperit. Pe langa faptul ca ies mirosuri neplacute, poate aparea situatia ca cineva sa se accidenteze destul de grav calcand in gaura de canal”, mai precizează clujeanul.

----------------------

UPDATE

 

Poliția locală Cluj-Napoca a intervenit în cartierul Bună Ziua, iar deșeurile au fost colectate, a anunțat Minodora Fritea, directorul Poliției Locale Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook