Miercuri 17 Aprilie

Clujenii de pe Mehedinți, nemulțumiți pentru că îi amendează Poliția Locală

 

Clujenii de pe strada Mehedinți sunt nemulțumiți că Poliția Locală îi amendează, cu toate că în zonă nu sunt parcări.

 

Domnule Boc, dacă nu se pot construi parcări, vă rog să luati legătura si cu domnii de la poliție să nu îsi mai exercite cu atâta zel serviciul. Vă spun acest lucru deoarece, în data de 1.03.2017, am venit acasă de la muncă, pe la ora 18, mentionez că locuiesc în Manastur, pe str Mehedinți, nr 65 - 67, si, bineinteles, nu am gasit nici un loc de parcare, problemă pe care o au cam 50 % din locuitori clujeni. Atunci am cautat un loc unde să nu incurc iesirea sau intrarea în parcari sau curți asa am parcat lângă gardul asociatiei Cristiana, de lângă Școala Liviu Rebreanu, unde de altfel parchează multe alte masini din cauza aceleiași probleme a lipsei parcarilor.

 

Dimineața, când am ajuns la masină am gasit sub stergator de la poliție o amendă pt că am parcat pe trotuar (vă voi anexa si 2 poze ) un trotuar cu un crater în el.

 

Interesant e că s-a pus amenzi la câteva masini, nu la toate, desi toate erau in aceeasi situație. Eu consider ca e bătaie de joc la adresa clujenilor.

 

DACĂ NU SUNT PARCĂRI CE SĂ FACEM? Vă rog să luați legătura cu poliția să le sugerati să fie mai indulgenti in aceste cazuri. Vă multumesc”, i-a scris o clujenacă primarului Emil Boc.

Comentarii Facebook