Clujenii de la Beard Brothers vă invită la un concert pentru ajutarea lui Eduard Tudurache

 

Campania ”Beard On! For Eduard!”, prin care se încearcă adunarea sumei de 5.000 de euro pentru un copil diagnosticat cu o boală gravă, continuă joi seara. 

 

Cum altfel puteam sa o lansam decat cu ajutorul unui barbos ca si noi. Barbosii din toata tara se mobilizeaza pentru Eduard!

 

Beard On! For Eduard! e o campanie de strangere de fonduri pentru Eduard Tudurache, un baiat de 6 ani pasionat de Karate cu disciplina Aikido(posesor al centurii galbene cu 8 kyu), de inot si un bun pianist in acelasi timp!

 

El a fost diagnosticat cu SARCOM EWING o tumora osoasa foarte agresiva.Protocolul tratamentului presupune 6 sedinte de chimioterapie, o operatie care va trebui efectuata in strainatate, urmata de inca 8 sedinte de chimioterapie.

 

Costurile operatiei sunt de 20100 euro. Beard Brothers are ca target sa adune minim 5000 de euro! pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru!”, explică clujenii de la Beard Brothers pe Facebook.

 

Joi seara, 24 aprilie, de la ora 22.00, Silviu Pașca va concerta în clubul Jaxx. 

 

Intrare se va face cu o ”Donatie minima 10 lei!”.

 

Campania pentru strângerea de fonduri se va derula pe perioada 24 Aprilie - 1 Iunie!

 

 

Bărboșii din Cluj s-au ras în cap la debutul acestei campanii, iar mesajul lor de solidaritate a ajuns la foarte mulți clujeni. 

 

Bărboșii din Cluj s-au ras în cap în centrul orașului. Ei luptă pentru viața unui copil de 6 ani - VIDEO

Comentarii Facebook