Clujenii dau, din nou, dovadă de spirit civic! Două femei au pus la pământ un hoț, după ce a furat un telefon



Un hot de telefoane a fost dat pe mâna polițiștilor, după ce a fost pus la pământ de mai mulți clujeni, imediat după un furt.

La data de 08 august a.c., în jurul orei 15.30, s-a solicitat intervenţia poliţiştilor pentru identificarea unui tânăr care ar fi sustras un telefon mobil în incinta unei terase din municipiul Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Tânărul, în vârstă de 21 ani, din Chinteni, judeţul Cluj, a fost reţinut fără să opună rezistenţă de către două femei din municipiul Cluj-Napoca, una dintre acestea fiind proprietara telefonului mobil în valoare de aproximativ 2.400 lei.

Conform oamenilor legii, telefonul s-ar fi aflat pe masă, în faţa proprietarului, iar persona bănuită ar fi încercat să distragă atenţia acesteia folosind un ziar.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană le mulţumeşte celor două persoane care au ajutat la prinderea bărbatului pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Comentarii Facebook