Clujenii chemați să curețe drumul Gilău - Tarnița, de care autorităților nu le pasă - FOTO

 

Clujenii sunt chemați să curețe drumul Gilău - Tarnița, pe care autoritățile l-au uitat și care s-a transformat într-o groapă de gunoi. 

 

Dincolo de distracție și relaxare, după ce toate au trecut, în urma omului, oriunde ar merge el, rămân gunoaie. Adeseori, cu timpul, se transformă în munți de deșeuri care transformă un loc de relazare într-o hazna. 

 

Nu e departe de această situație, și drumul care duce la Tarnița, la cabană, de la Gilău, drum care, odată verde și răcoritor, s-a transformat într-o groapă de gunoi care a ajuns să stânjenească trecerea tuturor. 

 

Așa că un om de inimă, căruia îi pasă de locurile în care semenii lui ar trebui să se relaxeze, a decis să își folosească propriile resurse și propria firmă de curățenie, Green Clean BVA, pentru a curăța zona de munții de gunoaie pe care alții, în inconștiența lor, le-au adunat acolo de-a lungul timpului. 

 

Dar pentru a putea duce la bun sfârșit toată treaba firma are nevoie de voluntari. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, pentru ca treaba să poată fi terminată repede și cât mai eficient. Cei cărora le pasă de mediul în care ar trebui să ne relaxăm sunt invitați să ia parte la acțiune. 

 

Voluntarii interesați pot suna la 0799789056 pentru informații suplimentare. Întâlnirea va fi sâmbătă, 19.08.2017, la ora 12:00, la primul baraj de la Gilău”, a explicat Belcianu Bogdan, inițiatorul proiectului.



Comentarii Facebook