Clujeni prinși de polițiști după ce au încercat să fure cosmetice dintr-o farmacie din Mănăștur. Un bărbat a fost imobilizat de paznic



Trei persoane au fost depistate de polițiștii clujeni, după ce ar fi sustras mai multe cosmetice dintr-o farmacie din Cluj-Napoca.

În 09.02.2016, în jurul orelor 19.00, poliţiştii Secției 4 Poliție au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că la o farmacie situată pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca, trei persoane ar fi sustras mai multe produse cosmetice de pe rafturile farmaciei, una dintre acestea purtând perucă”, informează IPj Cluj.

Agentul de pază a reuşit să imobilizeze pe una dintre cele trei persoane, care a fost predată poliţiştilor.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat, în vârstă de 35 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, asupra lui fiind găsite produse cosmetice în valoare de aproximativ 30 lei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, ziua următoare, celalte două persoane care ar fi fost prezente în farmacie la momentul comiterii faptei, au fost depistate şi identificate de către poliţişti, în persoana unui bărbat de 21 de ani, din comuna Baciu și a unei minore de 15 ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost reţinut pe o durată de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar faţă de minoră urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize psihiatrice în vederea stabilirii existenței discernământului.

Comentarii Facebook