Clujeni premiați de Poliție pentru spiritul civic. Cum i-au ajutat pe oamenii legii


Trei persoane au fost invitate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și au fost recompensate pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

Astăzi, 2 octombrie a.c., în contextul Săptămânii prevenirii criminalităţii, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a invitat, la sediul unităţii, trei cetăţeni din municipiul Cluj-Napoca pentru a le adresa mulţumiri privind modul activ în care au ales să vină în sprijinul comunităţii”, informează IPJ CLuj.

Astfel, în cadru festiv, celor trei clujeni le-au fost înmânate diplome, în semn de apreciere pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi sprijinul acordat instituţiei Poliţiei în soluţionarea cu celeritate a unor fapte antisociale.

Cei trei au reacţionat şi au sesizat Poliţia, cu promptitudine, în momentul în care au luat la cunoştinţă că în apropierea lor sunt sustrase materiale de construcţii dintr-un depozit, acestea fiind transportate cu un autovehicul.

Prin acțiunile lor, clujenii i-au ajutat pe oamenii legii să oprească furtu, sa recupereze prejudiciul și să îi prindă pe făptași.

După ceremonia de acordare a diplomelor,clujenilor le-a fost prezentat şi sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, cu principalele structuri poliţieneşti.

Comentarii Facebook