Clujeni atacați și tâlhăriți într-un vagon dezafectat din Gară. Atacatorii au fost reținuți



Poliţiştii clujeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi din comunele Aşchileu şi Palatca, judeţul Cluj, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 10 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Postul de Poliţie Transtorturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizaţi de trei persoane cu privire la faptul că la în dimineaţa zilei de 10 septembrie, a.c., în jurul orei 04.00 în timp ce se aflau într-un vagon dezafectat din incinta Gării C.F.R Călători Cluj-Napoca, au fost agresaţi de doi bărbaţi care prin folosirea violenţei i-au deposedat de mai multe bunuri şi bani, fără a putea formula un prejudiciu exact”, informează IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a reuşit identificarea a doi bărbaţi de 45 şi 46 de ani, din comunele Palatca şi respectiv Aşchileu, judeţul Cluj bănuiţi a fi autorii faptei.

Faţă de cei doi suspecţi bărbaţi, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca la data expirării reţinerii, cei doi bărbaţi să fie prezentaţi unui judecător pentru drepturi şi libertăţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook