Miercuri 24 Aprilie

Clujeanul Titus Sfârlea dă ȚEPE cu locuri de muncă în ITALIA și pe site -ul INFOMUNCĂ.NET

 

Clujeanul Titus Sfârlea dă ȚEPE cu locuri de muncă în ITALIA și pe site -ul  INFOMUNCĂ.NET, nu numai pe celebrele deja Lavoro Stranierii.

 

Un român care era să cadă în plasa acestuia ne-a povestit toată întâmplarea.

 

Foarte putin mi-a lipsit sa cad in plasa lui Sfarlea Titus Sever si echipei lui. Mai nou au site-ul www.infomunca.net si continua sa tepuiasca sute de oameni, poate chiar mii.

 

Am descoperit o alta frauda care dupa comentariile aparute de la diverse persoane (pagubiti) pe Google.ro, tot merge din 2011 si pana in prezent. Este vorba de Sever Titus Sfarlea din Cluj si un domn Ovidiu Pop si/sau Man Claudiu se pare cu domiciliul actual in Italia cred. De 3 ani de zile tot inseala lumea promitându-le locuri de munca in Italia in diverse domenii dar cu conditia sa trimita o suma de bani printr-un transfer bancar ( acea suma reprezentand consultanta juridica in Italia), practic banii intrau direct in contul lui. www.infomunca.net este noul site al lor desi, au schimbat foarte multe pana acum.

 

Saptamana trecuta am vazut un anunt pe site-ul de joburi ”infomunca.ro” unde au anunturi active si înseala persoane în continuare. Eu si sotia mea ne-am facut doate documentele necesare ca sa lucram in Italia prin compania lor, dupa ce le-am trimis un e-mail cu documentele necesare mi-au spus ca trebuie sa fac un contract de asistenta juridica in Italia si pentru asta trebuie sa depun 33 euro pe adresa: Titolare: SFARLEA (spun ei ca este un brand in Italia), Adresa: Via di Villa Barsanti 1085- Lucca. IBAN: IT 12Z 02008 24206 000102397058   Cod SWIFT: uncritm1sm4 , Banca UNICREDIT BANK Adresa: Viale Regina Elena 65 Rimini Italy. 

 

Ieri am scanat toate documentele necesare si le-am trimis pe e-mail, mai putin viramentul bancar pentru ca nu aveam cont in euro si am zis s-o las pentru astazi, dar intre timp aseara m-am uitat din intamplare pe Internet/Google.ro sa aflu mai multe detalii despre SFARLEA..., si de acolo am vazut comentariile a zeci de oameni/persoane unii tepuiti de acesti domni iar altii care s-au oprit la fel ca mine.

 

Va rog sa luati atitudine cat mai repede posibil despre aceste doua persoane care tot inseala lumea de ani buni de zile si nimeni nu le face nimic. Chiar astazi au avut tupeul de a ma suna din Italia si a-mi spune ca ei sunt o companie serioasa.. si sa am grija cum vorbesc si ce vorbesc despre ei...in fine”, ne-a scris Marius Valentin Pauna. 

 

Pe site -ul www.infomunca.net, la rubrica de contact, apare numărul de telefon 0039/388/7853325, același folosit de Ovidiu Pop, unul dintre colaboratorii lui Titus Sfârlea, și pe site -ul România Lavoro. Citiți AICI mărturia altui român înșelat.

Comentarii Facebook