Clujeancă sechestrată de controlori în troleibuzul 6 - VIDEO

 

O clujeancă acuză că a fost sechestrată de controlori în troleibuzul numărul 6, cu toate că avea bilet de călătorie compostat.

 

S-ar părea că tânăra și-ar fi compostat biletul în momentul în care i-a văzut pe cei doi controlori. ”Nu și-a compostat biletul când a urcat, ci când ne-a văzut pe noi”, a replicat controlorul.

 

M-ați reținut aici fără drept”, a replicat tânăra. ”Poți să ne faci plângere”, a adăugat controlorul, extrem de iritat. Acesta striga către șoferul troleibuzului să nu mai oprească în stații, pentru ca tânăra să nu coboare.

 

Controlorii au chemat un echipaj de jandarmi pentru a o legitima pe tânăra reținută în troleibuz.

 

Conducerea Companiei de Transport Public Cluj-Napoca a precizat că vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a se vedea cu exactitate ce s-a întâmplat în troleibuz.

--------------------

UPDATE

 

Urmare articolului prezentat, conducerea CTP Cluj-Napoca a numit o comisie de cercetare care sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs evenimentul cat si daca a fost respectata procedura de lucru de catre controlorii de bilete in cauza.

 

Din primele verificari se constata faptul ca d-ra din filmare a savarsit o contraventie intrucat nu avea legitimatie de calatorie valabila la inceperea controlului. 

Mentionam faptul ca este obligatoriu sa se faca achizitia biletului prin SMS inainte de urcare in mijlocul de transport. Acest aspect a fost mediatizat atat in presa locala cat si in toate mijloacele de transport, chioscuri de bilete sau pe site-ul unitatii. In cazul de fata, controlul de bilete a fost efectuat intre statia Somesul si statia Piata Marasti, iar contravenienta se afla in mijlocul de transport cu cel putin cu o statie inainte de inceperea controlului”, precizează conducerea CTP Cluj.


Comentarii Facebook