O clujeanca vrea sa dea primaria in judecata pentru ca si-a distrus masina intr-o groapa de pe Calea Baciului

O clujeanca este gata sa dea primaria in judecata pentru ca si-a distrus masina intr-o groapa de pe Calea Baciului. Incidentul s-a produs joi seara, la ora 21.30, si masina a fost transportata cu o platforma pentru ca roata a fost rupta.

S.O. sustine ca se intorcea din Baciu si se pregatea sa intre in Cluj-Napoca. "Am simtit cum masina parca a cazut complet intr-o groapa, pe partea dreapta. A fost un sunet asurzitor si am tras masina pe dreapta. Groapa in care am dat are probabil 30 - 40 de cm adancime, roata s-a spart si geanta s-a indoit".

Soferita este gata sa dea primaria in judecata pentru ca a suferit o paguba de cateva sute de lei, plus cat a platit pe platforma. "Nu este posibil sa se intample asa ceva. Ce face Apostu asta, ce face Primaria. De ce nu repara gropile astea pentru ca acolo pe Calea Baciului s-au facut reparatii de curand", a spus clujeanca nemultumita.

Plangerile la primarie curg valuri din partea soferilor care reclama faptul ca strazile sunt intr-o situatie jalnica. Sunt probleme in toate cartierele, Zorilor, pe strada Observatorului, Marasti, de la aeroport pana la sensul giratoriu, pe Traian Vuia, in Manastur pe strada Primaverii.

Primarul Sorin Apostu a dat vina pe temperaturile scazute din aceasta iarna, in comparatie cu iarna trecuta. "In luna decembrie 2008 temperaturile medii au fost cuprinse intre 2 si 5 grade, cu un singur moment de inghet, care a inceput in jurul datei de 22 decembrie si a continuat pina la inceputul lunii februarie 2009. Practic, minimele noaptea au fost timp de 2 luni in jurul a minus 3 si minus 4 grade. In aceasta iarna au fost 14 puncte de inghet de aici si strazile distruse", a declarat Apostu zilele trecute.

Primarul a adaugat ca cele mai multe probleme au aparut pe strazile nemodernizate, cu "asfalt imbatrinit, unde pina acum s-a intervenit numai cu lucrari de intretinere. Exceptie au facut Bulevardul Nicolae Titulescu, unde lucrarile au fost efectuate de cei de la Han Group, si Bulevardul 21 Decembrie, unde a lucrat Tirrena Scavi. Nici una din aceste strazi nu a fost receptionata de Primarie si ambele garantii de buna executie sint blocate".

 

Comentarii Facebook