Clujeancă de 64 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a legat ilegal la rețeaua electrică



Polițiștii clujeni cercetează o femeie de 64 de ani pentru furt și executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare. Aceasta este bănuită că a sustras ilegal energie electrică.

În urma cercetărilor efctuate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie, s-a dispus continuare a urmăririi faţă de o femeie de 64 de ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunilor de “furt” şi “executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare””, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că femeia, începând cu data de 21 august a.c., şi-ar fi racordat, ilegal, apartamentul situat pe strada Horea, din Cluj-Napoca, la reţeaua de curent electric. Aceasta şi-ar fi conectat instalaţiile elctrice direct din firidă, fără contorizare, în vederea sustragerii de energie electrică.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.200 lei.

Comentarii Facebook