Clujeancă bătută în autobuz, între Floreşti și Cluj-Napoca. Motivul este HALUCINANT

 

O femeie de 37 de ani a fost bătută de mai mulți tineri într-un autobuz care circula de la Florești la Cluj-Napoca. 

 

Ioana Alina Pop spune că a fost deranjată de comportamentul unei femei în vârstă, iar când a spus ce avea pe suflet a fost bătută de cei care o însoțeau.

 

Azi dimineaţă, la ora 7.20 am urcat din Floreşti, pe autobuzul care face legătura dintre Floreşti şi Cluj-Napoca – de la staţia dintre străzile Avram Iancu şi Poligonului.

 

E vorba de autobuzul numărul M22, cu indicativul 356, condus de şoferul Cristian Vlad.

 

Urcând, m-am ţinut şi eu de-o bară de sprijin, aflată la mijlocul autobuzului cu trei uşi. Mă aflam în dreptul spaţiului de lângă geam, lângă doi băieţi şi o fată, adolescenţi şi o femeie în vârstă, care era însoţită de o femeie şi un copil. La un moment dat aceasta s-a lăsat cu spatele pe mâna mea, fapt care m-a determinat să o rog să mă slăbească, ca nu cumva să-mi rupă mâna.

 

Aceasta a reacţionat violent, sugerându-mi că bara i-ar aparţine, iar fiica ei a intervenit la rândul său, iritată că o împinsesem pe maică-sa. N-am avut ce face, fiindcă în momentul când vârstnica s-a lăsat pe mâna mea, acest gest mi-a provocat, efectiv, durere şi trebuia să mă eliberez”, a povestiti femeia, conform Gazeta de Cluj.

 

Pentru că bătrâna a refuzat să se mute, Ioana Alina Pop a strigat după șofer, care a oprit la Metro. Femeia a cerut să vină Poliția. 

 

I-am spus şoferului să anunţe poliţia fiindcă sunt agresată în autobuzul său. Acesta, fără să zică ceva, a închis uşile şi-a plecat mai departe. Eu, în tot acest timp am fost convinsă că poliţia ne va aştepta în Mănăştur, la capăt de staţie, iar şoferul şi-a făcut datoria. Însă, după discuţia în contradictoriu cu ei, un tânăr din grup m-a agresat – fizic şi verbal – dându-mi pumni în abdomen şi înjurându-mă încontinuu. Iar când am ajuns la staţia terminus, Bucium şi au coborât pasagerii, eu l-am prins pe tânăr de tricou şi am refuzat să-i dau drumul, sperând să apară între timp şi poliţia.

 

Atunci a sărit tot grupul potrivnic, pe mine, şi a încercat să-mi desprindă mâinile de tricoul lui, zgâriindu-mă la un deget. Eu nu-l lăsam, însă la un moment dat am auzit – şi, mai ales, simţit – cum îmi pocneşte genunchiul stâng. Abia în momentul acela l-au smuls cu toţii pe tânărul agresiv din mâinile mele şi au spălat putina”.

 

Șoferul a sunt abia după altercație la dispecerul CTP şi la Serviciul Siguranţa Circulaţiei. 

 

Alin Vaida, şeful Siguranţei Circulaţiei, Serviciul Exploatare de la CTP Cluj, a spus: ”Colegii de la Serviciul Siguranţă, care au fost la faţa locului i-au luat o declaraţie conducătorului auto, care ne-a relatat că în autobuz o doamnă a avut discuţii neprincipiale cu o persoană mai în vârstă, respectiv cu fiica acesteia. În staţia Metro, conducătorul auto a coborât din autobuz, a vorbit cu persoanele şi le-a solicitat să nu se mai certe. Între staţia Metro şi Bucium au intervenit şi alte patru persoane care se aflau în autobuz, luând apărarea persoanei în vârstă. La ultima staţie s-au prezentat un echipaj de poliţie şi ambulanţa solicitată, întrucât persoana recalcitrantă acuza că a fost agresată de către călători. Cazul se află în cercetare la Secţia 4 de Poliţie”.

 

Poliția a confirmat că femeia a fost bătută de ”un grup de patru-cinci tineri, în timp ce se deplasa cu autobuzul pe ruta Floreşti – ClujNapoca, pe fondul unui conflict spontan iscat în autobuz”.

 

Comentarii Facebook