Clujeancă bătută cu biciul de propriul văr, la Ciurila. Totul a pornit de la o datorie de 20 lei


O tânără de 26 de ani, din Ciurila, a fost bătută de propriul văr cu biciul, până când a leșinat, iar întreg incidentul a pornit de la faptul că aceasta a observat că i-au fost ceruți bani în plus la magazin.

Baiatul, de 17 ani, vinde la magazinul alimentar din satul Ciurila si ii mai dadea pe datorie fetei de mancare. Cand a venit sa-si achite imprumutul, tanara a observat ca i s-au cerut bani in plus. In incaierarea care a urmat, clienta a fost lovita cu un bici, si are, drept dovada, rani si vanatai, potrivit Pro TV.

În momentul în care aceasta i-a cerut socoteală vărului ei pentru cei 20 lei care i-aau fost ceruți în plus, minorul a început să o lovească cu biciul. Mai mult, tatăl și fratele adolescentului l-au încurajat.

"Asa de tare au batut-o ca a si lesinat de 3 ori”, declara mama fetei. “Totul s-a luat de la 20 de lei, eu am incercat sa ii opresc insa nimeni nu m-a ascultat. I-am zis si ei sa fuga dar ea s-a incapatanat si a zis lasa sa ma omoare mama, ca este lege", a continuat aceasta.

Femeia a încercat să plece după ce a fost bătută, însă a leșinat. Trecătorii au sunat la numărul de urgențe, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță.

Totuși, unii săteni o consideră tot pe femeie vinovată, spunând că ”a căutat-o cu lumânarea”.

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, iar medicii i-au recomandat 6 zile de îngrijire la domiciliu.

Comentarii Facebook