Clujeancă bătută cu bestialitate în timp ce își ținea copilul de 3 luni în brațe



O femeie din Turda a fost bătută cu bestialitate de concubinul său, zilele trecute, cu care are și un copil de trei luni.

Aceasta spune că din cauza băuturii, bărbatul devine violent și începe să o bată. Femeia a povestit cum a fost lovită cu pumnii în față chiar și în timp ce își ținea bebelușul în brațe.

Gabriela, în vârstă de 40 de ani, a mers într-un final la IML Cluj, alături de un vecin care s-a oferit să o aducă cu mașina, pentru a-și scoate certificat medico-legal.

Am trăit minunat un an şi ceva, iar violent a devenit numai de vreo două luni – şi n-am idee care-i cauza pentru care s-a schimbat în aşa hal. Luni seară a venit din nou beat şi s-a apucat să mă lovească numai în figură, chiar dacă eram cu copilul în braţe. N-am îndrăznit să-l folosesc drept scut pe copil, am preferat să încasez eu pumnii lui, fără să mă apăr. M-a lovit atunci şi cu picioarele în spate. Apoi, abia marţi am reuşit să evadez de acasă şi să-mi găsesc, graţie acestui om cumsecate, o gazdă provizorie. Şi abia miercuri am ajuns şi la poliţie, unde am făcut plângere penală împotriva lui Daniel”, a declarat clujeanca, pentru Gazeta de Cluj.


A fost înregistrată o plângere penală pentru loviri şi alte violenţe iar poliţiştii de la Poliţia municipiului Turda desfăşoară cercetări sub îndrumarea şi coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

Comentarii Facebook