Clujean ucis în bătaie, în plină stradă! Scandalul ar fi pornit de la un incendiu


Un bărbat a fost ucis în bătaie, luni, în localitatea clujeană Tritenii de Jos, iar agresorii au fost reținuți de polițiști la scurt timp de la incident.

În jurul orei 12.30 în fața unui local public din Tritenii de Jos a izbucnit un conflict spontan între trei localnici. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost agresat cu obiecte contondente, susțin surse judiciare, în urma leziunilor victima a decedat pe loc, scrie turdanews.net.

Agresorii au fost reținuți la scurt timp de la producerea faptei, acum se află în sediul Poliției pentru declarații, iar la fața locului s-a deplasat o echipă criminalistică și un procuror de la Cluj

Localnicii sunt de părere că incidentul de astăzi ar avea legătură cu un incendiu izbucnit azi-noapte ladepozitul de furaje din localitate. Anchetatorii nu au confirmat, dar nici nu au infirmat ipoteza.

Tânărul ucis ar fi pus focul azi-noapte. El avea de primit niște bani, pe care nu i-a primit”, a spus o persoană din localitate, sub protecția anonimatulu, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook