Clujean stabilit în Londra, bătut în Janis de un om de ordine. Ce s-a întâmplat? - FOTO

 

Un clujean stabilit în Londra a fost bătut în Janis de un om de ordine. A chemat Poliția și s-a trezit acuzat că s-a drogat.

 

Vazand atatea articole publicate despre clubul Janis nu m-am putut abtine sa nu va impartasesc patania mea de saptamana trecuta in acest loc atat de mediatizat din Cluj.

 

Traiesc in Anglia de 4 ani de zile insa dorul de casa nu mă lasa să treaca mai mult de 2-3 luni fara sa nu-mi cumpar un bilet de avion si sa ma intorc, să mă petrec. Petrecerile din Romania sunt unul dintre lucrurile de care duc mare dor. În Londra este când trece o luna sau chiar doua să nu ies ca nu-mi place admosfera. Insa cateodata cand ma duc in Cluj se gaseste unul sau altul sa-mi strice seara sau dimineata in cazul de fata.

 

In dimineata primei zi de Pastii omul de ordine vazandu-ma foarte ferici si chefuind toata seara cred eu ca a devenit foarte frustrat si s-a gandit ca are dreptul ca si “om de ordine” sa faca “cunostinta” cu mine, dand un pumn in fata, de la care eu direct pe jos m-am trezit. Fara mila m-a luat de mana si ma tras pe jos pana la iesirea din club ca pe un ultim caine. Dupa ce m-am ridicat în picioare, am fost trimis acasa insa am refuzat pe motiv ca eu nu accept astfel de tratament si am sunat la 112. In timp ce asteptam politia, unul dintre amicii ”omului de ordine” s-a gandit ca e cazul sa rezolve, sa dispar, si m-a fugarit prin parcarea de la Piata Unirii unde am picat jos si mai ranit si la mana.

 

Politia din Romania e una mai speciala: ii trateaza pe amaratii ca pe niste infractorii. Poate ca eu dupa 4 anii de vest gandesc deja altfel si vad lucruile altfel si am alte asteptari, dar atunci totusi cum vrem sa fim acceptati de Uniunea Europeana, daca noi nu vrem sa ne schimbam?? Continuand povestea mea am fost intrebat de politist daca am consumat alcool, de parca nimeni nu consuma alcool cand iese in club, poate insa doar eu am avut banii pentru asa ceva ca doar e criza, insa nici asta nu cred ca este cazul. Dupa ce am fost acuzat de “omul de ordine” ca as fi consumat droguri, politistii mi-au ordonat sa-mi golesc buzunarele insa cum era de asteptat nici nu au gasit nimica. Recunosc sunt mai nebunatic de firea mea, nu trebuie sa consum doroguri pentru asta. Si chiar daca as fii consumat nu ii da la nimeni dreptul sa ma loveasca in asa fel incat sa-mi pierd echilibrul si sa pic jos pe podea.

 

Nici la UPU nici la sectia 6 de politie nu am fost primit cu drag. M-au facut sa ma simt 100% vinovat pentru faptul ca eram plin de sânge, iar pe mana si pe tot spatele se vedeau urmele de violenta. Dupa o cearta la sectia 6 de politie am reusit cu greu sa depun o plangere impotriva acestui individ, deorece dupa spusele lor noua legea nu permite sa fiu bagat in seama fara certificat medico-legal (poate chiar ii da dreptate “omului de ordine" pentru ce a facut si primeste si felicitari). Trebuia totusi sa promit ca voi merge la medicina legala pentru a continua cu depunera plangeri. A doua zi am aflat ca trebuie platit o taxa de 50 de lei ca eu sa primesc o astfel de hartie de la ei. Lucru care m-a revoltat la maxim. Deci daca esti amarat si nu ai banii sa platesti acesta taxa nu contezi ca om si poti chiar murii fara ca cineva sa-ti faca dreptate. Am decis deci ca nu are rost sa ma raboiesc cu justitia si cu birocratia din aceasta tara. Chiar daca plateam acea taxa de 50 de lei, sunt 100% convins ca acesti baroni ai Clujului au fii rezolvat ca mie sa nu mi se dea niciodata dreptate.

 

Îs curios până când vom putea sta într-o Europa unita cu o mentalitate care mai degraba imi demonstreaza ca aceasta tara nu sa schimbat deloc in ultimii 25 de anii. O tara in care daca esti patron faci ce vrei daca esti angajat, nu tii cont de clientii si unde la uma urmei daca nu esti orb sa vezi ce se intampla in jurul tau ti-e frica de siguranta ta personala.

 

Pozele atasate au fost facute in dimineata accidentului. Mai putin cel cu ochiul vanat care a fost facut dupa 2 zile de la incident”, ne-a scris Kiss Zalan.

Comentarii Facebook