Clujean spulberat de o mașină în fața magazinului Central - VIDEO

 

UPDATE

 

”Conform primelor verificări, un bărbat, de 55 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Regele Ferdinand, a surprins şi accidentat un bărbat, de 73 de ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului.

 

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale”, precizează Poliția Cluj.

 

----------------------

Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, marți după-amiază, pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, chiar în fața magazinului Central.

Un pieton a fost lovit în plin de un taximetru, după ce s-a ”aventurat” să traverseze strada prin loc nepermis, fără să se asigure. Cu toate că avea vederea obstrucționată de un autocamion aflat pe prima bandă, pietonul, un bărbat, a început să alerge pentru a traversa strada, moment în care a fost lovit de mașină.

Bărbaul a fost lovit ușor, reușind să se ridice singur pe picioare. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD, pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei.

Momentul impactului a fost surpins chiar de un cameraman TV, care lua cadre din acea zonă.



FOTO: Info Trafic Cluj


Comentarii Facebook