Clujean reținut de polițiști pentru înșelăciune. A păcălit angajații unei firme să îi dea un excavator de peste 160.000 euro VIDEO


Un clujean a de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind acuzat de încelăciune, în valoare de peste 700.000 lei. Bărbatul ar fi înșelat un cumpărător cu privire la proveniența unui excavator.

La data de 22 octombrie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Cluj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, iar faţă de un alt bărbat, de 37 de ani, din Cluj-Napoca, se efectuează cercetări, în stare de libertate, pentru tăinuire”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, în cursul lunii august, bărbatul de 34 de ani, s-a prezentat la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, care avea în pază un excavator, de unde, folosindu-se în fals de actele unei societăţi comerciale, a preluat utilajul. Ulterior, cu sprijinul bărbatului de 37 de ani, acesta ar fi vândut excavatorul ca deşeu feros, în judeţul Sibiu, unui cumpărător căruia i-ar fi ascuns faptul că bunul provine din săvârşirea unei fapte penale.

Prejudiciul cauzat de acesta a fost estimat la aproximativ 730.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat utilajul pe raza comunei Selimbăr, judeţul Sibiu.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook