Clujean reținut de polițiști după ce a încălcat un ordin de restricție solicitat de propria sa soție. E cercetat pentru violență în familie



Polițiștii clujeni au reținut, luni,. un bărbat acuzat de încălcarea unui ordin de protecție.

La data de 23 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca, Compartimentul Proximitate, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, informează IPJ Cluj.

În luna aprilie a.c., soția bărbatului ar fi solicitat magistraților Judecătoriei Turda emiterea unui ordin de protecție. În urma solicitării emiterii ordinului de către aceasta, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Conform probatoriului administrat, bărbatul ar fi încălcat în mod repetat obligaţiile care îi erau impuse prin ordinul de protecţie. De exemplu, ieri ar fi abordat-o pe femeie, în timp ce se afla pe raza municicipiului Cluj-Napoca, deşi, prin ordin, avea interdicţie de a lua legătura sau de a se apropia de femeie.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti.

Comentarii Facebook