Clujean reținut de polițiști după ce a cauzat un accident rutier, beat la volan. Avea permisul anulat de două ori



Polițiștii rutier au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care se afla beat la volan, acesta fiind implicat și într-un accident rutier.

În 11 ianuarie a.c., în jurul orei 15:30, polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Florești, județul Cluj.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că un bărbat de 33 ani din localitatea Chinteni, județul Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1 E 60, pe raza com. Florești, județul Cluj, în localitate, din direcţia Cluj-Napoca spre Gilău, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 22 ani din Cugir, județul Alba, intrând în coliziune față-spate cu acesta”, informează IPJ Cluj.

Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite, dar ar fi refuzat internarea.

De asemenea, bărbatul de 33 de ani nu poseda permis de conducere, acesta având permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului în anul 2008, respectiv 2014.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar în 12.04.2017 față de conducătorul auto a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Comentarii Facebook