Clujean rănit în atacul din Las Vegas / UPDATE: A trecut cu bine de operație - FOTO

 

UPDATE

 

Luca a trecut cu bine de operație, anunță mama acestuia. 

 

Sunt compleșită de suportul primit din partea tuturor. Multumesc tuturor din toată inima! 

 

Luca a trecut cu bine de operație și acum starea lui este stabilă. Glonțul a trecut prin ambii plămâni și a atins o vertebră. Chirugul a trebuit să îndepărteze 2/3 din plămânul drept. Fiul meu respiră cu ajutorul unui echipament, dar este în viață și medicii se așteaptă că își va reveni. Mulțumesc din nou pentu toate rugăciunile, care au funcționat ca de obicei. Sunt fericită că fiul meu a trecut acest pas, dar plâng pentru familiile care au suferit pierderi în urma acestui atac. Vă rog să continuați să vă rugați pentru ei”, a mai scris Carmen Iclodean.

 

------------- 

Între cei 400 de răniți în urma atacului de la concertul de muzică country din Las Vegas a fost rănit grav și un clujean.

 

Luca este stabilit cu familia în Statele Unite ale Americii, în statul Nevada. El a participat la concertul de la festivalul de muzică country ”Route 91 harvest”. În timpul spectacolului, de la etajul 32, din Mandaly Bay Hotel, un bărbat a început să tragă în cei 22.000 de oameni adunați la concert. Între aceștia se afla și Luca. Conform Poliției din SUA, 50 de oameni au murit și peste 400 sunt răniți.

 

Mama tânărului rănit a postat un mesaj și o fotografie, prin care le cere cunoscuților să se roage pentru fiul ei. 

 

Vă rog să vă rugați pentru fiul meu Luca, împușcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operații în condiții critice și aș aprecia rugăciunile voastre”, le-a transmis Carmen cunoscuților. 

 

 

 

Comentarii Facebook