Clujean prins RUPT de beat la volan și fără permis. Căra cu tractorul o remorcă plină cu lemne furate



Polițiștii clujeni au depistat, aseară un bărbat, de 54 ani, din comuna Fizeşu Gherlii, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din tractor şi remorcă, fiind sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost depistat conducând pe DJ 109C, pe raza localității Fizeşu Gherlii. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge”, informeazp IPJ Cluj.

Polițiștii au stabilit că bărbatul transporta material lemnos pentru care nu deținea documente de proveniență, iar remorca folosită era neînmatriculată. Materialul lemnos (circa 3 metri cubi) a fost ridicat și lăsat în custodia reprezentanților ocolului silvic, urmând a fi dispuse măsuri.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce anulat.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comentarii Facebook