Clujean prins rupt de beat la volan, după ce a cauzat un accident rutier. A ajuns cu mașina drept în șanț


Polițiștii clujeni au depistat, joi, un bărbat aflat la volan sub influența băuturilor alcoolice, după ce acesta a cauzat un accident rutier.

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 09:20, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda - Postul de Poliţie Comunal Moldoveneşti - au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Conducătorul auto, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Măhăceni, judeţul Alba, fusese implicat într-un eveniment rutier pe DN1E81, pe raza localităţii Stejeriş. Astfel, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului şi a derapat în afara părţii carosabile. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook