Clujean prins RUPT de beat la volan, după ce a cauzat un accident. A intrat cu mașina în mai mulți stâlpi


Polișiștii clujeni au depistat, marți seară, un bărbat aflat beat la volan. Acesta a fost implicat și într-un accident rutier.

La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului”, anunță IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, bărbatul în vârstă de 45 ani, din Cluj-Napoca, fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Cel în cauză, aflându-se sub influenţa alcoolului, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare la intersecţia străzilor Paris şi Porumbeilor, intrând în coliziune cu nişte stâlpi ornamentali.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook