Clujean prins după ce a dat o spargere într-un magazin de telefoane din Alba


Un clujean este cercetat de polițiștii din Alba după ce a furat trei telefoane mobile din vitrina unui magazin din municipiul Alba Iulia.

La data de 27.08.2015, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe P.A., de 32 de ani, din municipiul Cluj Napoca, ca persoană bănuită de comiterea unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu ce a fost estimat de reprezentanții magazinului păgubit la peste 4.500 de lei”, potrivit unui comunicat IPJ Alba, citat de someseanul.ro.

Conform oamenilor legii, în noaptea de 15/16.08.2015, bărbatul a spart geamul de la ușa de acces al unui magazin de produse electronice situat pe B-dul Revoluției din Alba Iulia și a sustras 3 telefoane mobile ce erau expuse pentru vânzare, iar în momentul declanșării sistemului de alarmare, a părăsit magazinu.

Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit reprezentanților magazinului, iar față de clujean sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook