Clujean prins de polițiști după un furt din magazin. A ascuns în geacă pachete de carne de vită, în valoare de 1.600 lei



Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea unui furt din magazin.

La data de 01 martie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, s-au sesizat din oficiu și au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 56 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi sustras dintr-un centru comercial de pe raza comunei Florești mai multe pachete de carne de vită”, informează IPJ Cluj.

Acesta a ieșit din magazin, trecând de casele de marcat, fără a achita contravaloarea produselor, în sumă de 1.614,5 lei, ascunzându-le în geaca cu care era îmbrăcat.

După ce a trecut de casele de marcat, la iesirea din magazin, bărbatul a fost oprit de un agent de pază care a depistat bunurile sustrase.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus prin ordonanță reținerea bărbatului pentru 24 ore, urmând ca aceasta sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și întocmirea propunerii de arestare preventivă a acestuia.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Comentarii Facebook