Clujean prins beat la volan după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț


Polițiștii clujeni au depitat, marți seară, un conducător auto care se afla beat la volan. Acesta s-a răsturnat cu mașina în șanț.

La data de 13.12.2017, ora 22:30, poliţiştii din cadrul Secţia 9 Poliţie Rurală Turda, au depistat pe DC82, de pe raza comunei Moldovenești, un autoturism răsturnat în șanțul de lângă acostament”, informeazp IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 46 ani din orașul Abrud, județul Alba, care a relatat faptul că în urma efectuării unei manevre de mers înapoi, a alunecat în șanțul de lângă acostament.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, acesta a indicat faptul că se afla sub influența alcoolului .

Având în vedere faptul că bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Comentarii Facebook