Clujean dispărut de acasă de șase ani, căutat de polițiști. Îl recunoașteți? FOTO



Polițiștii clujeni solicită ajutorul oamenilor pentru a depista un bărbat, în vârstă de 46 ani, din Dej, care a plecat de la domiciliu din luna octombrie 2011 şi nu a mai revenit.


Poliţia municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că ROŞCA PAUL-SEVER, de 46 ani, a plecat voluntar de la domiciliu cu intenţia de a ajunge în Franţa. La circa o lună de la plecare, acesta ar fi contactat familia, comunicându-le faptul că a ajuns la destinatie, iar după această dată nu a mai luat legătura cu membrii familiei”, informează IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute : înălţime 1,83 m, păr şaten, ochi albaştri, greutate 95-100 kg., constituţie atletică, faţă ovală, poartă mustaţă;

Semne particulare: are tatuat pe piept un desen cu doi pumni închisi legati cu un lant între ei, pe dosul mâinii drepte are tatuat cuvântul ”CRISTI” iar pe antebratul stâng, partea interioara, are tatuat un cutit de culoare rosie.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!






Comentarii Facebook