Clujean decedat în urma unui accident rutier. S-a izbit cu mașina de un cap de pod FOTO



Un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc noaptea trecută, pe DN 1C, pe raza localității Ileanda, din Sălaj.

Accidentul a avut loc după miezul nopții, în jurul orei 1:40. Un bărbat de 34 de ani din Cluj, care conducea autoturismul proprietate personală pe direcția Dej – Baia Mare, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod, impactul fiindu-i fatal, scrie someseanul.ro.

Conform, purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, în situația unui carosabil umed, iar într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă și semnalizată corespunzător, a pierdut autoturismul de sub control.

Mașina a părăsit partea carosabilă, izbindu-se apoi violent de un podeț de beton, apoi a rămas înfiptă în șanțul din fața unei gospodării.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU Sălaj, iar pompierii au reușit să îl scoată pe bărbat din autoturism. Din păcate, medicii nu l-au mai putut resuscita pe clujean, acesta fiind declarat mort.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Comentarii Facebook