Clujean cercetat pentru delapidare de aproximativ 2 milioane de euro. Și-a căpușat firma până a intrat în faliment



Un bărbat, administratorul unei societăți comerciale din Cluj-Napoca, este cercetata de polițiști pentru delapidarea a peste 8.5 milioane de lei.

În urma cercetărilor efectuate în de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea in mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat, de 29 de ani, din Cluj-Napoca, pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave”, informează reprezentanșii IPJ Cluj.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, în perioada 2012-2013, şi-ar fi însuşit bani, colectaţi de firmă cu titlu de T.V.A. şi i-ar fi folosit în interes personal. Sumele reţinute erau aferente operaţiunilor evidenţiate şi declarate la organele fiscale de către reprezentanţii agentului economic.

Prejudiciul, cauzat prin lipsirea societăţii de posibilitatea de a-şi achita datoriile către bugetul consolidat al statului, este de aproximativ 8.685.000 de lei.

Comentarii Facebook