Clujean cercetat de polițiști, după ce a dat țeapă unei firme de transport cu peste 200.000 lei. A plătit serviciile cu CEC-uri false



Administratorul unei societăți comerciale este cercetat de polițiștii clujeni pentru înșelăciune, acesta fiind acuzat că ar fi contractat servicii de transport marfă în valoare de peste 200.000 lei, pe care le-ar fi achitat cu file CEC şi bilete la ordin care nu îndeplineau condiţiile legale.

Faţă de un bărbat, de 47 de ani, din Câmpia Turzii, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exct, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi din Apahida, ar fi încheiat cu reprezentanţii unei firme din Bucureşti contracte de achiziţie a unor servicii de transport mărfuri. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că acesta ar fi achitat cu bilete la ordin fără acoperire şi cu o filă CEC care avea dată falsă, instrumentele fiind refuzate la plată de către bancă.

Prejudiciul reclamat de partea vătămată este în valoare de peste 202.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook