Clujean amendat de Poliție cu 500 de lei pentru că a sunat la 112. Spiritul CIVIC este suprimat la Cluj

 

Un clujean care locuiește pe Bulevardul Eroilor a sunat la 112 pentru a reclama patru minori de etnie romă și a fost amendat cu 500 de lei.

 

În 18 iulie, au venit patru puradei care umblă la furat în oraș. Au început să arunce cu sticle în curtea unde locuiesc, în pereți și după becuri. Eu am sunat la Poliție, la 112, pentru a veni cineva să îi legitimeze. A venit inspectorul principal Titel Țuțoiu și mi-a dat o amendă de 500 de lei pentru alertarea poliției fără rost, după ce tinerii au fugit”, ne-a relatat Rareș Feneșan.

 

Clujeanul spune că în curtea unde locuiește, pe Bulevardul Eorilor nr, 18, au fot 7 spargeri în ultimele luni. 

 

Data viitoare nu mai chem Poliția. Îi duc în spate, să nu îi vadă camerele, și îmi fac singur dreptate. Acesta e interesul miliției în ziua de azi, să apere infractorii. O să contest în instanță amenda. A venit agentul și a zis că nu i-a găsit pe cei 4, dar dacă îi țineam ce se întâmpla? Mă luau pentru sechestrare de persoane. Romii au toate drepturile. Lui Becali i-au dat 2 ani pentru sechestrare, dar mie mi-ar fi dat 8 ani”, a mai povestit Rareș Feneșan.

 

Acesta i-a făcut plângere agentului Titel Țuțoiu de la Secția 1 și a contestat și amenda de 500 de lei pe care a primit-o.

 

Rareș Feneșan a motivat că a sunat la Poliție deoarece se temea că va urma o nouă spargere. ”Mie mi-au spart beciul, iar unui vecin i-au furat două laptopuri. Au intrat pe un geam mic. E clar că au fost numai niste copii”, a mai spus Feneșan.

 

Polițistul a scris în procesul verbal de amendă că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Comentarii Facebook