INCREDIBIL: Clujean amendat cu 100 de lei pentru ca ii latra cainele VIDEO

 

Un barbat in varsta de 57 de ani din cartierul Iris, strada Odobesti a fost amendat cu suma de 100 de lei pentru ca i-a latrat cainele.

"Am platit pentru 1 milion la Primarie pentru ca a latrat cainele, si mi-a facut un politist din cadrul Primariei proces verbal fara sa ma cheme nimeni, la reclamatia lui Matei Basarab (n.red. fost comisar de politie), si am fost de 3 ori la Politie. Nu stiu daca cainele are sau nu voie sa latre. Am fost de 3 ori plimbat la Politie din primavara pana acum la domnul comisar Olteanu, chemat tot pentru reclamatii, tot din cauza lui Basarab, pentru ca latra cainele. L-am intrebat daca e voie sa tin un caine: ii voie sau nu sa tin un caine? si a zis ca e voie. Si atunci de ce ma tot chemati sa vin la Politie? M-a pus sa dau declaratie, sa scriu ca latra cainele, si am scris ca latra cainele. Sunt 11 caini pe strada, nu este asta singurul care latra. 100 de lei a fost amenda dintr-o pensie de 900", a spus Ciulean Teodor.

 

Barbatul si-a spus problema, dupa ce un caine de pe aceasi strada, Odobesti, a fost impuscat de catre fostul comisar de politie, Matei Basarab, din cauza caruia barbatul a fost amendat cu un milion de lei.

 

Vezi si...

 

Caine impuscat pe strada Odobesti, langa Real, de un fost comisar de politie VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook