Clujean agresat în propria casă de un cioban. L-a bătut și l-a dus la stână pentru a-l pune la muncă



Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a fosrțat un tânăr să meargă la stână lui pentru a munci.

La data de 30 august a.c., poliţiștii au identificat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Mica, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

În fapt, la data menționată, cel în cauză ar fi intrat, fără drept, în locuința unui bărbat de 23 de ani, din comuna Mica, pe care, prin acte de violență, l-ar fi determinat să îl urmeze la stâna pe care acesta o are în proprietate, în vederea derulării mai multor activități gospodărești”, anunță IPJ Cluj.

Victima a fost examinată de către medicul legist, stabilindu-se că leziunile suferite necesită un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale.

Oamenii legii au aflat că victima a mai desfășurat activități la o stână din localitatea Nireș, pe o perioadă de circa un an de zile, pentru cel bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, față de agresor a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu, fapte prevăzute de Codul penal.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook