Cluj - Wizz Air a ”rătăcit” de 2 ori bagajele a zeci de turiști care au fost în Dubai și nu s-a obosit să le trimită ulterior VIDEO

 

Compania Wizz Air a ”rătăcit” bagajele turiștilor care au plecat de la Cluj-Napoca cu destinația Dubai și la zborul dus și la cel întors.

 

Zeci de pasageri ai zborului Cluj-Napoca - Dubai, din 27 decembrie, s-au trezit după aterizare că unele dintre bagaje le-au fost rătăcite, iar când au întrebat li s-a spus că le vor recupera la revenirea în țară. 

 

Situația s-a repetat și în 3 ianuarie, când cursa Wizz Air care a pornit din Dubai a aterizat la Cluj-Napoca. ”Avionul a decolat cu întârziere și am văzut cum erau descărcate o parte dintre bagaje, după ce angajații firmei de handeling le puseseră în avion. Ni s-a spus că au fost mutate, iar avionul a ajuns la Cluj-Napoca. Aici, surpriză, am aflat că bagajele de fapt au fost lăsate acolo pentru că avionul era prea greu. Mă întreb oare de ce nu s-a putut calcula încă de la început câți călători sunt și câte bagaje au. Au fost oameni care s-au trezit în Dubai fără nici un bagaj, iar alții cu bagajele pierdute parțial”, a explicat un călător.

 

De maxima neglijenta din partea companiei Wizz Air a avut parte una dintre familii care a rămas fara bagaje si la dus si la intors. Oamenii au fost nevoiti să cumpere in Dubai de la zero tot ce le trebuia, inclusiv un geamantan pentru întoarcerea în țară. Când au ajuns la Cluj, membrii acestei familii au constatat că bagajul le-a fost pierdut din nou, dar au recuperat geamantanele care ar fi trebuit sa plece de la Cluj, dar care nu au luat niciodata drumului Dubai-ului. Compania nu s-a gandit nicio secunda sa le trimita bagajele in excursie, ci a asteptat intoarcerea la Cluj a acestora dupa o saptamana. "Este bătaie de joc. Am dat 3.000 de lei pe lucruri și un geamantan în Dubai, iar acum l-au pierdut din nou. Nu mai aveam nimic. Am cumpărat de la ciorapi la haine de stradă”, a spus unul dintre membrii familiei. 

 

Nemulțumiți că bagajele le-au fost pierdute și a doua oară, circa 30-40 de pasageri au dat năvală pentru angajatul de la firma de handeling, Menzies, care are biroul în Aeroportul Cluj. Acesta a fost complet depășit de situație și i-a pus pe pasageri să aștepte câteva ore pentru a procesa fiecare plângere în parte, nefiind pus la punct un sistem de reclamații mult mai eficient și rapid. Mai mult ca sigur, dupa cum a procedat cu bagajele la dus, compania va proceda la fel de indiferenta si la intors fara a plati catre o firma de curierat aducerea bagajelor, ci aducerea acestora cu zborul urmator Dubai -Cluj din data de 10 ianuarie 2017.



Comentarii Facebook