CLUJ: Un șofer s-a trezit cu mașina în flăcări în timp ce se întorcea de la Mănăstirea Nicula VIDEO



Un conducător auto s-a trezoit cu mașina în flăcări, miercuri dimineață, în timp ce se întrocea de la Mănăstirea Nicula.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 9.15, la ieşirea din Nicula spre Gherla. Şoferul, un bărbat de 37 de ani din Braşov, conducea un autovehicul marca Ford Fiesta, iar la un moment dat, flăcări au apărut din toate părţile.

În scurt timp, maşina a fost cuprinsă de flăcări. Un şofer din Gherla, aflat în trafic, a sunat imediat la 112. In apropiere, angajații unei ferme au observat mașina în mers, de sub care ieșeau flacări. Până la sosirea pompierilor, au încercat să lichideze focul cu stingătoare, însă a fost o misiune imposibilă, scrie gherlainfo.ro.

Au intervenit pompierii de la Detaşamentul din Dej, care au stins focul. Maşina însă a fost distrusă aproape în totalitate, iar în urmă a rămas un schelet de metal şi plastic topit.

Soferul a mai povestit că avea rezervorul plin, iar după izbucnirea incendiului, s-a îndepărtat rapid, temându-se de o explozie. Riscându-și viața, s-a întors la autovehiculul în flăcări să-și ia telefonul, actele și rucsacul din portbagaj.

M-am mirat de inconștiența altor șoferi, care deși au văzut că e incendiu, au trecut pe lângă mașina care ardea ca o torță, fără să-și dea seama la ce pericol se expun!”, a mai povestit omul, scăpat teafăr.

Cauza probabilă a incendiului este un scurticrcuit la instalația electrică.

Comentarii Facebook