Cluj: Un bețiv s-a plimbat liniștit prin oraș fără ca Poliția să se grăbească. O familie l-a urmărit cu mașina

 

Un șofer băut a fost reclamat la 112 de participanții la trafic în seara zilei de luni, 25 septembrie.

 

În jurul orei 22:00, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, un conducător auto a intrat în coliziune cu un stâlp de pe strada Fabricii de Zahăr şi şi-a continuat deplasarea, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului.

 

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au iniţiat verificări pentru depistarea bărbatului, în baza datelor puse la dispoziţie de către martori.

 

Şoferul nu a fost depistat, însă autoturismul a fost găsit pe Valea Chintăului, avariat. 

 

Cel în cauză are la dispoziţie 24 de ore pentru a declara evenimentul, în caz contrar urmând a fi dispuse măsurile care impun”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Clujenii care au sunat la 112 au o altă versiune. 

 

Am sunat la ora 21.41 la 112, iar de acolo am fost directionati catre rutiera, cred. Am spus ce s-a intamplat. Sotul a mers la sofer si l-a convins sa coboare din masina, spunandu-i ca politia trebuie sa vina. Dupa 10 minute de asteptare, politia nu era nicaieri. Soferul s-a plictisit de asteptare si a plecat cu masina. 

 

Masina care avea pană pe partea dreapta, atât pe roata din față, cât și pe pe spate. Împreună cu soțul, am hotărât să mergem dupa el. Am sunat din nou la 112 și am specificat ca nu este nici un echipaj nicăieri, că noi suntem în spatele lui. Mi s-a făcut din nou legătura cu poliția rutieră cred.

 

Le-am spus locația exactă și am continuat să mergem după domnul pe drumul dinspre Chinteni. La un moment dat, șoferul s-a oprit și a vrut să își schimbe roata, mă rog, a încercat, pentru ca era mut de beat. Și a pornit din nou la drum. Din pacate trebuia să ne întoarcem, aveam un bebe de 2 ani în mașină și era destul de târziu.

 

Cand am ajuns la sensul giratoriu de la Auchan Iris, a apărut și poliția. Deci, de la primul meu apel, până la sosirea echipajului, au trecut 20 de minute. 20 de minute, în care un sofer mut de beat se plimba liniștit pe străzile minunatei noastre urbe. 

 

Si politia era....sa îi intrebați dumneavoastră unde”, ne-a relatat Nadia C.

Comentarii Facebook