CLUJ: Tupeu sau prostie? Un bărbat de 62 de ani a fost prins conducând în plină zi, fără permis, un autoturism neînmatriculat


Polițiștii de la Rutieră au depistat, joi, un bărbat de 62 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 10:40, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Huedin - Compartimentul Rutier, au depistat un bărbat de 62 de ani, din comuna Bulz, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN1-E60, în localitatea Negreni, județul Cluj, fără a avea montate pe autoturism plăcuțe cu numere de înmatriculare”, informează IPJ Cluj.

În urma verificarilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul nu este înmatriculat, iar bărbatul nu deține permis de conducere.

Bărbatul este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat si fără a poseda permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook