CLUJ: Tupeu maxim la Turda. Un șofer a fost prins beat la volan și fără permis


Polițiștii clujeni au depistat, miercuri, un conducător auto care se afla beat la volan și fără permis, după ce l-au tras pe dreapta.

”La data de 14 martie a.c., în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în municipiul Turda, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Nicolae Titulescu, având termenul de valabilitate al autorizației de circulație provizorie expirat din 31.07.2017”, informează IPJ Cluj.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook