CLUJ: Tinere accidentate după ce s-au răsturnat cu ATV-ul. ”Șoferița” nu avea permis



Polițiștii cclujeni au depistat, ieri, o tânără care conducea un ATV fără a deține permis, după ce aceasta a fost implicată într-un accident.

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 18:20, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, au depistat o tânără de 19 ani, din localitatea Cojocna, judeţul Cluj, care conducea un autovehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, tânăra, in timp ce conducea un ATV prin localiatea Soporu de Câmpie, din comuna Frata, judeţul Cluj, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătoarei autovehiculului şi a unei pasagere din Câmpia Turzii, în vârstă de 16 ani.

Tânăra este cercetată acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook