CLUJ: Tânăr reținut de polițiști după ce a luat l-a bătaie pe un bărbat. L-a lovit cu sticla de băutură în cap


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 21 de ani, din Sălaj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conform oamenilor legii, la data de 2 februarie, în jurul orei 23:00, cel în cauză, în timp ce se afla pe raza localității Câțcău, ar fi agresat fizic un tânăr, de 25 de ani, din Câțcău, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuții în contradictoriu.

Acesta i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi cu o sticlă, persoana vătămată suferind leziuni ce au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

În urma incidentului, agresorul a plecat de la fața locului, fiind identificat la scurt timp de către polițişti. Acesta a fost depistat ulterior pe raza localității de domiciliu, din județul Sălaj, fiind condus la sediul unității în baza unui mandat de aducere.

În urma probatoriului administrat, la data de 5 februarie a.c., polițiştii l-au reținut pe tânăr pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de Codul penal.

Acesta urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comentarii Facebook